Virhe 63-C00D28A0 ilmenee, kun suoratoistat kannettavassa laitteessa olevaa videota Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität suoratoistaa kannettavassa laitteessa olevan videon Xbox 360 -konsolilla:

63-C00D28A0

Tämä virhe saattaa ilmetä seuraavissa tilanteissa:

MTP-protokollaa käyttävässä kannettavassa laitteessa olevaa suojattua sisältöä ei voi suoratoistaa Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisu

Voit kiertää ongelman kopioimalla sisällön Xbox 360 -konsoliin. Yritä sitten toistaa video uudelleen. Lisätietoja sisällön kopioimisesta, siirtämisestä tai poistamisesta Xbox 360:llä on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.