Virhe 64 ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone. (Kinect ei kuullut koko kalibrointiääntä.)

Virhekoodi 64

Tämä tarkoittaa, että Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Kun saat virheen, valitse More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu Xbox 360:ssä.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos ensimmäiset kaksi ratkaisua eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.