Virhe 69-8000FFFF ilmenee, kun katsot videota Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität katsoa videota Xbox 360 -konsolilla:

69-8000FFFF

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox 360 ei tue videon tiedostomuotoa, joten videota ei toisteta.
  • Videon toistoa keskeytettäessä ja sitä jatkettaessa ilmeni virhe.

Ratkaisu

Lisätietoja Xbox 360:n tukemista tiedostotyypeistä on ohjeaiheessa Xbox 360:n videoiden ja äänten toistamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Joissakin tiedostomuodoissa videon toiston keskeytyspaikkaa ei ehkä ole merkitty oikein. Jos näet virheen 69-8000FFFF, kun yrität jatkaa videon toistoa, yritä toistaa video alusta.

Lisätietoja videon toistokomentojen käytöstä on ohjeaiheessa DVD-levyjen toistaminen Xbox 360 -konsolilla.