Virhe 69-80070057 ilmenee, kun katsot videota Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität katsoa videota Xbox 360 -konsolilla:

69-80070057

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox 360 ei tue videon tiedostomuotoa, joten videota ei voi toistaa.
  • Osa videosta on vioittunut.

Ratkaisu

Lisätietoja tuetuista tiedostotyypeistä on ohjeaiheessa Xbox 360:n videoiden ja äänten toistamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Jos näet virheen 69-80070057 toiston aikana, yritä ohittaa videon vioittunut osa. Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksessa voit esimerkiksi tuoda toistokomennot näyttöön painamalla A-painiketta. Sen jälkeen voit ohittaa videon vioittuneen osan toistokomennoilla.

Lisätietoja toistokomentojen käytöstä on ohjeaiheessa DVD-levyjen toistaminen konsolilla.