Virhe 69-80072746 ilmenee, kun yrität toistaa Xbox Live -sisältöä

Ongelma

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität toistaa Xbox Live -sisältöä:

Unplayable content. (Sisältöä ei voi toistaa.) Can't play this content because it may not be supported. (Sisältöä ei voi toistaa, koska sitä ei ehkä tueta.) For more info go to www.xbox.com/support. (Saat lisätietoja osoitteesta www.xbox.com/support.)

Tilan koodi 69-80072746

Tämä saattaa tarkoittaa, että tiliäsi on estetty käyttämästä tietynlaista sisältöä. Tämä virhe voi ilmetä esimerkiksi silloin, kun yrität käyttää luokittelematonta sisältöä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tietosuoja-asetuksien säätäminen

Jos käyttämäsi tili on aikuisen tili, kirjaudu sisään tiliin ja varmista, että sisällön käyttöä ei ole rajoitettu tilin asetuksissa. Tietosuoja-asetuksia voi muuttaa joko Xbox 360 -konsolissa tai verkossa.

Verkon tietosuoja-asetusten säätäminen konsolissa

1. Kirjaudu sisään tiliin, jossa ongelma ilmenee.
  2. Siirry kohtaan settings (asetukset) ja valitse Privacy (Tietosuoja).
  3. Valitse Online Safety (Verkkoturvallisuus) -osassa Change Settings (Vaihda asetuksia).
  4. Valitse Customize (Mukauta).
  5. Valitse Member Content (Jäsensisältö) ja varmista, että asetuksena on Everyone (Kaikki).

Tietosuoja-asetuksien säätäminen verkossa

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu Xbox Live -tiliisi.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Oma tili.
  4. Valitse Asetukset&-kohdassa Tietosuoja- ja verkkoasetukset.
  5. Varmista, että Aikuinen-välilehden Tietosuojan ohjausobjektit -kohdassa Profiilin jakaminen -asetuksena on Kaikki.

Huomautus Xbox Liven lapsitilit edellyttävät vanhemman hyväksyntää vanhemman Microsoft-tiliä (aiemmin Windows Live ID) käyttämällä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Liven verkkoturva ja tietosuoja.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Perheasetusten säätäminen

Perheasetukset voivat estää sellaisen sisällön näyttämisen, jonka ikäraja on alhaisempi kuin konsolin asetuksissa. Varmista, että sisältöä ei piiloteta perheasetusten takia. Asetuksia voi muuttaa verkossa tai Xbox 360 -konsolissa.

Perheasetusten säätäminen konsolissa

1. Kirjaudu sisään tiliin, jossa ongelma ilmenee.
  2. Valitse settings (asetukset) ja sitten Family (Perhe).
  3. Jos konsolissa on määritetty perheasetusten tunnuskoodi, anna koodi.
  4. Valitse Ratings and Content (Ikärajat ja sisältö).
  5. Valitse katsottavan sisällön tyyppi ja valitse sitten haluamasi asetus. Tee esimerkiksi jokin seuraavista:
    • Valitse Movie Ratings (Elokuvien ikärajat) ja sitten All Movies (Kaikki elokuvat).
    • Valitse TV Ratings (TV-ohjelmien ikärajat) ja sitten All TV Shows (Kaikki TV-ohjelmat).
  1. Valitse B ja sitten Save and Exit (Tallenna ja lopeta).

Perheasetusten säätäminen verkossa

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu Xbox Live -tiliisi.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Oma tili.
  4. Valitse Asetukset-kohdassa Tietosuoja- ja verkkoasetukset.
  5. Varmista, että Aikuinen-välilehden Sisältöohjausobjektit-kohdassa Ohjelma-asetuksena on Normaali.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Osta sisältö Xbox.com-sivustosta

Jos käytät Xbox Live Family Packin toissijaista tiliä, sinun on mahdollisesti käytettävä Xbox.comin Pelikauppapaikkaa sisällön ostamiseen ja sen siirtämiseen Xbox 360 -konsolin latausjonoon. Toimi näin:

1. Siirry tietokoneella Xbox Games -kauppaan.
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu sitten Xbox Live -tiliisi.
  3. Etsi ja valitse tai osta sisältö, jonka haluat ladata.
  4. Lataamisen tulisi alkaa Xbox 360 -konsoliin 5–10 minuutissa. Latausten tilan tarkistaminen konsolissa:
    1. Paina Xbox 360 -ohjaimen opaspainiketta.
    2. Siirry kohtaan Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse Active Downloads (Aktiiviset lataukset).

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.