Virhe 69-807b0191 ilmenee, kun yrität suoratoistaa videota tai musiikkia tai muodostaa yhteyden Xbox Liveen

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität suoratoistaa video- tai musiikkitiedostoa tai muodostaa yhteyden Xbox Liveen:

Unplayable content (Sisältöä ei voi toistaa)

Tilan koodi: 69-807b0191

Tämä voi tarkoittaa, että tiedosto on joko liian suuri suoratoistettavaksi tai vioittunut tai tiedoston toistamiseen tarvittavaa pakkauksenhallintaa ei löydy. Syynä voi olla myös se, että konsolisi ei voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen.

Huomautus Pakkauksenhallinta on ohjelma, jolla digitaaliset mediatiedostot pakataan tai puretaan.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Suoratoista USB-muistitikulta tai ulkoisesta laitteesta

• Huomautus

• Varmista, että tiedoston koko on korkeintaan neljä gigatavua (Gt).
    • Varmista, että USB-muistitikku tai ulkoinen laite on alustettu FAT32-muotoon. (FAT32-muoto tukee jopa neljän gigatavun kokoisia tiedostoja.)

• Kun olet varmistanut, että tiedosto ja ulkoinen laite täyttävät nämä vaatimukset, voit toistaa videon seuraavasti:

1. Paina Xbox 360 -ohjaimen opaspainiketta.
    2. Siirry Xbox-käyttöliittymään.
    3. Siirry käyttöliittymässä tv & movies (televisio ja elokuvat)- tai music (musiikki) -kohtaan.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Suoratoista sisältöä Xbox Livestä

1. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen. Tämä alustaa konsolin uudelleen, jotta se voi ladata pakkauksenhallinnan oikein.
  2. Poista ohjelma ja lataa se uudelleen:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymään.
    2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse System (Järjestelmä), Storage (Tallennustila), Memory Unit (Muistikortti) ja Videos (Videot). Valitse sitten ohjelma, jota yritit katsella.
    3. Poista ohjelma ja lataa se sitten uudelleen.
    4. Huomautus Ohjelman lataamisesta uudelleen ei veloiteta.

3. Varmista, että Xbox 360 -konsoliin on asennettu uusin ohjelmistopäivitys. Lisätietoja tarkistamisesta on ohjeaiheessa Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tarkista Xbox-yhteys

Jos tarvitset apua Xbox Live -yhteyden muodostamiseen, kokeile seuraavia vaiheita:

1. Tarkista Xbox Live -yhteys.
  2. Jos saat virheen testatessasi yhteyttä, siirry Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisun sivulle.

Jos Xbox Live -yhteys katkeilee satunnaisesti, apua yhteysongelmiin saat Xbox Liven yhteysongelman ratkaisusta.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.