Virhe 69-c00D10E0 ilmenee, kun yrität suoratoistaa video- tai musiikkitiedostoa Xbox 360 -konsolilla

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität suoratoistaa video- tai musiikkitiedostoa:

69-c00D10E0

Unplayable Content (Sisältöä ei voi toistaa)

Tähän voi olla useita syitä:

• Tiedosto on liian suuri suoratoistettavaksi.
  • Tiedosto on vioittunut.
  • Tiedoston toistamiseen tarvittava pakkauksenhallinta puuttuu.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Ratkaisu 1: Jos suoratoistat musiikki- tai videotiedostoa USB-muistitikulta tai ulkoisesta laitteesta, tarkista tiedoston koko ja laitteen tiedostojärjestelmämuoto. Varmista, että tiedostokoko ja laitteen tiedostojärjestelmämuoto täyttävät seuraavat vaatimukset:
    • Tiedoston koko on korkeintaan neljä gigatavua.
    • USB-muistitikku tai ulkoinen laite on alustettu FAT32-muotoon. (FAT32-muoto tukee korkeintaan neljän gigatavun kokoisia tiedostoja.)

Kun olet varmistanut, että tiedosto ja ulkoinen laite täyttävät nämä vaatimukset, yritä toistaa video uudelleen. Siirry tv & movies (TV ja elokuvat) -kohtaan, valitse Elokuvat ja tv-ohjelmat ja sitten My Video (Oma video).

Jos tiedosto ei täytä näitä vaatimuksia, et voi toistaa tiedostoa.

• Ratkaisu 2: Jos suoratoistat videota Xbox Livestä, käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen, poista sisältö ja lataa se uudelleen. Toimi näin:
    1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista ja käynnistä se uudelleen. Tämä saattaa alustaa Xbox 360:n uudelleen, jolloin pakkauksenhallinta ladataan oikein.
    2. Toimi seuraavasti:
      1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä System (Järjestelmä), sitten Memory (Muisti), sitten Hard Drive (Kiintolevy) ja sitten Videos (Videot). Valitse seuraavaksi elokuva, jota yrität katsella.
      2. Poista video ja lataa se sitten uudelleen. Sinua ei veloiteta uudelleen.

Huomautus Varmista, että Xbox 360 -konsoliin on asennettu uusimmat päivitykset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.