Virhe 69-C00D36CB ilmenee, kun toistat sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

69-C00D36CB

Tämä tarkoittaa, että sisältö on vioittunut, eikä sitä voi toistaa.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän Xbox Livestä ladattuun sisältöön liittyvän ongelman poistamalla sisällön Xbox 360 -konsolista. Lataa sisältö sitten uudelleen. Toimi näin:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennus) ja sitten tallennuslaite, johon sisältö on tallennettu (esimerkiksi kiintolevy).
  4. Etsi sisältö. Valitse esimerkiksi Video.
  5. Valitse sisältö ja sitten Delete (Poista).
  6. Tyhjennä järjestelmän välimuisti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennus).
    1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
    1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  1. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Valitse latausongelmia aiheuttava sisältö ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).