Virhe 69-C00D5214 ilmenee, kun katsot videota Xbox 360:llä

Näet seuraavan virheen, kun yrität katsoa videon Xbox 360 -konsolilla:

69-C00D5214

Tämä tarkoittaa, että videota ei voi toistaa, sillä Xbox 360 ei tue tiedostomuotoa.

Note Tämä ongelma saattaa ilmetä myös silloin, jos tiedostossa ei ole videosisältöä. Ongelma voi ilmetä esimerkiksi silloin, jos yrität toistaa Windows Media Audio (.wma) -tiedoston, jonka tiedostotunnisteeksi on muutettu Windows Media Video (.wmv).

Lisätietoja

Lisätietoja tuetuista tiedostotyypeistä on ohjeaiheessa Xbox 360:n videoiden ja äänten toistamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.