Virhe 72-C00DF231 ilmenee, kun toistat ladatun videon Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität toistaa videon Xbox 360:llä:

72-C00DF231

Latauskohta saavutettiin osittain ladatussa tiedostossa, eikä videota voi verkko-ongelmien takia toistaa lataamisen aikana.

Useimmat videotoiston virheet johtuvat seuraavista syistä:

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman odottamalla lataamisen valmistumista ja yrittämällä toistaa videon uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.