Jaa tämä sivu

Virhe 71-C00DF232 ilmenee, kun toistat videon Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität toistaa videon Xbox 360:llä:

71-C00DF232

Latauskohta saavutettiin osittain ladatussa tiedostossa, eikä videota ole taustalatausjonossa.

Useimmat videotoiston virheet johtuvat seuraavista syistä:

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman ja toistaa videon lataamalla videon uudelleen lataushistoriasta.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 71-C00DF232 ilmenee, kun toistat videon Xbox 360:llä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu