Virhe 8 ilmenee, kun käytät Xbox 360 Kinectin mikrofonia

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensorin mikrofonia:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone. (Kinect ei kuullut koko kalibrointiääntä.)

8

Tämä tarkoittaa, että Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsoliin ilmestyvästä virhesanomasta More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin optimaalisen toiminnan varmistamiseksi on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu Xbox 360:ssä.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.