Virhe 80-C00DF242 ilmenee, kun toistat videon Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität toistaa Xbox Livestä ladatun, tietokoneesta suoratoistetun tai levyltä toistetun videon Xbox 360 -konsolilla:

80-C00DF242

Videotiedoston pakkauksenhallintaa ei tueta.

Useimmat videotoiston virheet johtuvat seuraavista syystä:

• Xbox 360 ei tue kyseistä muotoa.
  • Sisältö on suojattu sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM eli Digital Rights Management). Joskus sisällön käyttöoikeus esimerkiksi mahdollistaa toiston vain tietyllä tietokoneella tai laitteella.
  • Et ole kirjautunut Xbox Liveen tai yrität käyttää sisältöä tallennuslaitteesta, joka on yhdistetty toiseen Xbox 360 -konsoliin. Lisätietoja on ohjeaiheessa En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman tarkistamalla tuetut videotiedostojen pakkauksenhallinnat ohjeaiheesta Tuetut alueet, formaatit ja levyt.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.