Virhe 80049C3A ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen

Näet seuraavan virhekoodin, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen:

80049C3A

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tilisi laskutustiedot on päivitettävä.
  • Xbox-konsolin välimuistitiedot on päivitettävä.
  • Xbox Live -yhteydessä on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Jos olet unohtanut salasanasi, vaihda salasanasi.
  2. Valitse Muokkaa suojaustietoja.
  3. Vahvista suojaustietosi. Varmista esimerkiksi, että puhelinnumero, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja suojauskysymys (jos se on käytettävissä) on annettu oikein.
  4. Valitse Laskutus ja valitse sitten Laskutustiedot.
  5. Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot Varmista esimerkiksi, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiin liittyvää laskutusosoitetta. Varmista myös, että Microsoft-tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiin liittyviä tietoja kirjainkokoa myöten.
  6. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  7. Yritä muodostaa konsolista yhteys Xbox Liveen.

Ratkaisu 2: Poista profiili konsolista, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten profiili uudelleen

Xbox-konsoliin tallennetun profiilin poistaminen:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Xboxin aloitusnäyttö.
  3. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  4. Valitse Storage (Tallennus).
  5. Valitse tallennuslaitteesi. Valitse esimerkiksi kiintolevy tai muistikortti.
  6. Valitse Profiles (Profiilit).
  7. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  8. Valitse Delete (Poista).
  9. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
    Tärkeää
    Älä valitse Delete Profile and Items (Poista profiili ja kohteet) -valintaa. Tällöin profiili ja siihen liittyvät pelit sekä saavutukset poistetaan.

Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Xboxin aloitusnäyttö.
  3. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  4. Valitse Storage (Tallennus).
  5. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  6. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  7. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Voit ladata Xbox Live -profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos et näe Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa, et todennäköisesti ole kirjautunut profiiliisi. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.
  2. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin tai salasanan löytäminen.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.
  3. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).
    Profiilisi lataus käynnistyy.

Kun profiili on ladattu, käynnistä konsoli uudelleen ja yritä muodostaa yhteys Xbox Liveen.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos ongelma ei poistu, suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Jos ongelma jatkuu yhteyden vianmäärityksen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.