Virhe 8007-000F Can't process the update (Päivitystä ei voi käsitellä) ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xboxin käyttöliittymän päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) If the problem persists, go to www.Xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.Xbox.com/support.)

Virhekoodi: 8007-000F

Tämä saattaa tarkoittaa, että tallennuslaitetta (kuten muistikorttia tai kiintolevyä) ei löytynyt päivityksen aikana.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Sammuta konsoli.
  2. Poista Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsolin kaikki tallennuslaitteet, mukaan lukien USB-muistitikut sekä ulkoiset ja sisäiset kiintolevyt. Lue tietoja kiintolevyn irrottamisesta.
  3. Lisää pääasiallinen tallennuslaite, kuten kiintolevy.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Yritä päivittää konsoli uudelleen.

Saatko edelleen virhesanoman?

• Jos Xbox 360 -konsolissa on sisäinen muistiyksikkö: Yritä asentaa päivitys toiseen tallennuslaitteeseen tai siirry Online-palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö.
    Sisäisiä muistiyksiköitä ovat esimerkiksi seuraavat:
    • 4 gigatavun Xbox 360 E
    • 4 gigatavun Xbox 360 S
    • Alkuperäinen Xbox 360 Arcade
  • Jos Xbox 360 -konsoliisi on liitetty kiintolevy: Ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen on tietoja kiintolevyn irrottamisesta, jotta voit käyttää toista tallennuslaitetta päivityksen asentamiseen. (Kiintolevyt voivat olla kooltaan 20–320 gigatavua.)

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.