Virhe 8007-0070 ilmenee, kun asennat päivityksen tai ostat sisältöä Xbox 360:llä

Ongelma

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität päivittää Xbox 360 -konsolin tai ostaa sisältöä:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-0070

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

Huomautus Virhekoodin x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että tallennuslaitteessa ei ole tarpeeksi vapaata tilaa päivityksen tai sisällön asentamiseen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Vapauta tallennuslaitteessa tilaa

Tarvitset tallennuslaitteessa tarpeeksi vapaata tilaa konsolin päivittämistä tai sisällön lataamista varten. Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Huomautus Voit ehkä ratkaista ongelman myös hankkimalla kapasiteetiltaan suuremman kiintolevyn. Microsoft Store -kaupasta on saatavilla muun muassa 320 Gt:n Xbox 360 -mediakiintolevy.

Ratkaisu 2: Poista aikaisemmin asennetut päivitykset

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse muistimoduuli.
  4. Paina järjestyksessä seuraavia ohjaimen painikkeita: LB, RB, X, LB, RB, X. Delete System Update (Poista järjestelmäpäivitys) -ikkuna avautuu.
  5. Valitse Yes (Kyllä). Xbox 360 -konsoli käynnistyy uudelleen.
  6. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, sinua kehotetaan asentamaan uusimmat päivitykset. Asenna päivitykset toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.