Virhe 8007-045D ilmenee, kun lataat Xbox 360 -päivitystä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

8007-045D

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.

Tämä saattaa tarkoittaa, että tallennuslaitetta ei löytynyt ohjelmistopäivityksen aikana.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma seuraavalla tavalla:

1. Sammuta konsoli.
  2. Poista Xbox 360 -konsolin kaikki tallennuslaitteet, mukaan lukien USB-muistitikut sekä ulkoiset ja sisäiset kiintolevyt. (Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.)
  3. Lisää pääasiallinen tallennuslaite, kuten kiintolevy.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Yritä päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, lähetä huoltopyyntö:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla verkon Xbox-palvelukeskukseen.
  2. Valitse Ongelma laitteen käytössä. Jos olet jo Laitehallinta-sivulla, valitse Pyydä huoltoa.
  3. Tee huoltopyyntö loppuun ja lähetä se toimimalla kehotteiden mukaan.

Kun verkon Xbox-palvelukeskus on vastaanottanut pyyntösi, palvelukeskus lähettää sinulle sähköpostitse huoltotilausnumeron ja tilausvahvistuksen.

Jos et ole saanut vahvistussähköpostiviestiä vuorokauden kuluessa, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostikansio tai -suodatin. Jos sähköpostiviestiä ei löydy roskapostikansiosta, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.