Virhe 8007-2459 ilmenee, kun yrität ladata päivityksiä Xbox 360:een

Ongelma

Saat seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ladata ohjelmistopäivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2459

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että päivityksen lataaminen konsoliin epäonnistui.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma kokeilemalla ratkaisuja ohjeaiheessa Xbox 360 -järjestelmäpäivityksen virhekoodit.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.