Virhe 80070003 ilmenee, kun yrität ladata Xbox Live -profiilisi

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilisi:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80070003

Tämä saattaa tarkoittaa, että tallennuslaitteessa ei ole tarpeeksi tilaa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vapauta tallennuslaitteessa tilaa siirtämällä tai poistamalla kohteita

Ongelman syynä saattaa olla se, että tallennuslaitteessa ei ole tarpeeksi vapaata tilaa. Xbox-kiintolevyn vapaa tila ei esimerkiksi ehkä riitä.

Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Ratkaisu 2: Poista Xbox-konsoliin tallennettu profiili

Xbox-konsoliin tallennetun profiilin poistaminen:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 4: Lataa profiili uudelleen

Voit ladata Xbox Live -profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
  2. Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -ilmoitusta ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.

3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
  4. Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.

5. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).
  6. Profiilisi lataus käynnistyy.