Virhe 80070057 ilmenee, kun katsot videota tai lunastat valmiiksi maksettua koodia Xbox 360:llä

Virhe 80070057 voi ilmetä jommassakummassa seuraavista tilanteista:

Tilanne 1

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität katsoa videota Xbox 360 -konsolilla:

Tilakoodi: 80070057

Tähän on syynä jokin seuraavista:

• Videotiedosto on vioittunut.
  • Xbox 360 ei tue videotiedoston muotoa.

Tilanne 2

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität lunastaa valmiiksi maksetun koodin Xbox Livessä:

Cannot enter prepaid code (Valmiiksi maksetun koodin syöttö ei onnistu)
Tilakoodi: 80070057

Tämä tarkoittaa, että et täyttänyt kaikkia tilitietoja, ennen kuin yritit lunastaa koodin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Tilanne 1

Ratkaisu 1: Ohita vioittunut osa

Voit ehkä ohittaa tiedoston vioittuneet osat käyttämällä jakson ohituspainiketta. Lisätietoja toistokomentojen käytöstä on ohjeaiheessa DVD-levyjen toistaminen Xbox 360 -konsolilla.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Lataa sisältö uudelleen

Jos alun perin latasit videon, sinun on ehkä ladattava se uudelleen. Lisätietoja videosisällön lataamisesta uudelleen on ohjeaiheessa Aiemmin ladatun tai ostetun sisällön lataaminen uudelleen Xbox 360:een.

Jos ongelma jatkuu näiden ratkaisujen kokeilemisen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Tilanne 2

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-08-22T17:11:52.5407749+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista laskutus- ja tilitietosi

Täytä kaikki puuttuvat tilitiedot ja yritä sitten lunastaa koodi uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Oma tili -kohtaan.
  2. Valitse Oma tili -kohdassa Maksaminen ja laskutus.
  3. Valitse Maksutapojen hallinta.
  4. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Microsoft-tilisi tunnistetietoja.
  5. Tarkista maksutapoihin liittyvät tiedot. Täytä mahdolliset puuttuvat tiedot.
  6. Palaa kohtaan Oma tili.
  7. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Laskutustiedot. Täyty mahdolliset puuttuvat tiedot ja valitse Tallenna.
  8. Yritä lunastaa valmiiksi maksettu koodi uudelleen.
Jos ongelma jatkuu näiden ratkaisujen kokeilemisen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.