Virhe 80070057 ilmenee, kun katsot videota Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität katsella videota Xbox 360 -konsolillasi:

Tilan koodi: 80070057

Tämä saattaa tarkoittaa, että videotiedosto on vioittunut tai että siinä on käytetty pakkauksenhallintaa, jota Xbox 360 -konsoli ei tue.

Pakkauksenhallinta muuntaa tiedot pakatuksi tiedostoksi, jota käytetään tiedostoa toistettaessa. Pakkauksenhallinnat eivät ole yleiskäyttöisiä. Kaikki toistolaitteet eivät tue kaikkia pakkauksenhallintoja.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.
Ratkaisu 1: Ohita vioittunut kohta
Jos videotiedosto on vioittunut, voit ehkä ohittaa tiedoston vioittuneet osat käyttämällä jakson ohituspainiketta. Lisätietoja on ohjeaiheessa DVD-levyjen toistaminen Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisu 2: Lataa sisältö uudelleen

Jos olet ladannut katsottavan videotiedoston, se on ehkä ladattava uudelleen. Lisätietoja sisällön lataamisesta uudelleen on ohjeaiheessa Xbox Live -lataushistorian tarkasteleminen.
Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.