Virhe 800704CD ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:een

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä Xbox 360 -konsoliin:

800704CD

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Poista peli tai sovellus ja asenna se uudelleen.

1. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja sen jälkeen Memory Unit (Muistikortti).
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  4. Valitse peli tai sovellus, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse Delete (Poista).
  6. Lataa peli tai sovellus uudelleen.

Jos poistamasi peli tai sovellus ladattiin Xbox Livestä:

1. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
    2. Valitse Download History (Lataushistoria).
    3. Selaa lataushistoriaasi. Jos haluat ladata pelin tai sovelluksen uudelleen, valitse kohde ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).

Huomautus Jos haluat nähdä Xbox Live -tililtäsi tehdyt maksut, katso lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Liven tilaus- ja tapahtumahistorian tarkistaminen verkossa.

Jos peli asennettiin levyltä, asenna peli uudelleen.

Ratkaisu 2: Poista profiilisi, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten profiilisi uudestaan

Vaihe 1: Poista Xbox-konsoliin tallennettu profiili

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Jos et liitä konsoliin ulkoisia tallennuslaitteita, valitse Hard Drive (Kiintolevy). Jos käytät ulkoista tallennuslaitetta, valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
  5. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.

Tärkeää Älä valitse Delete Profile and Items (Poista profiili ja kohteet) -valintaa. Tällöin profiili ja siihen liittyvät pelit sekä saavutukset poistetaan.

Vaihe 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 3: Lataa Xbox Live -profiilisi

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos et näe Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa, et todennäköisesti ole kirjautunut profiiliisi. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-sähköpostiosoitetta tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.
  4.  Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse laite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Kun profiili on ladattu, käynnistä konsoli uudelleen ja yritä lataamista uudelleen.

Ratkaisu 3: Suorita verkkoyhteyden vianmääritys

Lisätietoja verkkoyhteyden vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Ratkaisu 4: Suorita Xbox 360 -kiintolevyn vianmääritys

Ongelma voi ilmetä, jos Xbox 360 -kiintolevy on vioittunut tai täynnä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyjen vianmääritys.