Virhe 800705b6 ilmenee, kun yrität ladata sisältöä Xbox 360 -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata sisältöä Xbox 360 -konsoliin:

800705b6

Tämä voi tarkoittaa, että sisältö on vioittunut latausprosessin aikana.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Poista profiilisi, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lisää sitten profiilisi uudestaan.

Järjestelmän välimuistissa on tilapäisiä tiedostoja, joita Xbox 360 -konsoli käyttää. Profiilin poistaminen ja välimuistin tyhjentäminen saattaa ratkaista tämän ongelman. Toimi näin:

1. Poista profiili.
    1. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
    3. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta.
    4. Valitse Profiles (Profiilit).
    5. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
    6. Valitse Delete (Poista).
    7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  2. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  3. Lataa profiili uudelleen.
    1. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva, X-symbolilla varustettu suuri painike).
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
      Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Kirjaudu ulos profiilistasi painamalla ohjaimen X-painiketta.
    3. Anna Xbox Live -pelaajatunnukseen liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
    4. Kirjoita nyt Microsoft-tilisi salasana.
      Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten tarvitaan vanhemman Microsoft-tilin tiedot.
    5. Valitse tallennuslaite profiiliasi varten.
      Profiilisi lataus käynnistyy. Kun profiilisi on ladattu, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa.
Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto
Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto

Remember Password (Muista salasana) -asetus ei ole oletusarvoisesti valittuna, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on annettava Microsoft-tilisi salasana aina, kun kirjaudut Xbox Live -profiiliisi.

1. Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana, kun kirjaudut profiiliisi tässä konsolissa.
      Huomautus Jos aiot ladata profiilisi omaan konsoliisi, voit valita Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon. Tällöin sinua ei pyydetä antamaan Microsoft-tilin salasanaa kirjautuessasi profiiliisi.

Voit nyt kirjautua konsolillasi käyttäen Xbox Live -pelaajatunnustasi.

Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta profiiliisi ei pääse kirjautumaan toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisu 2: Poista sisältö ja yritä ladata se uudelleen

Sisältö on voinut vioittua latausprosessin aikana. Poista sisältö ja yritä ladata se uudelleen.

Lisätietoja kohteiden poistamisesta Xbox 360:stä on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Ratkaisu 3: Suorita verkkoyhteyden vianmääritys

Tarkista konsolin reititin- tai modeemiyhteys. Jos se on yhdistetty Internetiin oikein, perehdy ohjeaiheeseen Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.