Virhe 8007139f ilmenee, kun yrität toistaa ladattua sisältöä Xbox 360:llä

Ongelma

Saat seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität toistaa ladattua sisältöä Xbox 360 -konsolillasi.

Can't find the content. (Sisältöä ei löydy.)

Tilan koodi: 8007139f

Tämä tarkoittaa, että sisältöä ei löydy konsolistasi. Näin saattaa käydä, jos sisältö puuttuu tai on vaurioitunut.

Ratkaisu

Voit korjata ongelman lataamalla sisällön uudelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja sitten sisällön tallennussijainti.
  3. Valitse Rights Database (Käyttöoikeustietokanta).
  4. Valitse Delete (Poista) ja sitten Yes (Kyllä).
  5. Valitse settings (Asetukset) ja sitten Account (Tili).
  6. Valitse Download History (Lataushistoria).
  7. Valitse Xbox Music and Video Purchase History (Xbox Musicin ja Xbox Videon ostohistoria) -kohdassa haluamasi sisältö ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen).
  8. Yritä sisällön toistamista uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.