Virhe 8007274D ilmenee, kun yrität hankkia Xbox Live -jäsenyyden

Ongelma

Saat seuraavan virheen, kun yrität hankkia Xbox Live -jäsenyyden:

• Konsolivirhe: 8007274D

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma tyhjentämällä järjestelmän välimuisti seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.