Virhe 80072F76 ilmenee, kun yrität ladata sisältöä Xbox Live -palvelusta.

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä:

Information cannot be retrieved from Xbox Live at this time. (Tietoja ei tällä hetkellä voi hakea Xbox Livestä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) Tilan koodi: 80072F76

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80072F76

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Jotkin Xbox Liven ominaisuudet eivät ole käytettävissä järjestelmän ylläpidon tai Xbox Liven väliaikaisen häiriön vuoksi.
  • Et voi käyttää joitakin Xbox Liven ominaisuuksia verkkomääritykseen liittyvän ongelman vuoksi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain Yhdysvalloissa: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää teksti- tai ääniviesti-ilmoituksen, kun käyttökatko on ohi. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Testaa yhteys

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmän asetukset).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse pyydettäessä Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, saat lisätietoja Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisusta.

Jos saat edelleen virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Lisätietoja vianmäärityksestä

Lisätietoja tämän ongelman vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Xbox Live: vianmääritys.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.