Virhe 8013AB07 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Tililläsi ei ole riittävästi katetta. Syynä voi olla arvioidun veron määrä. Lisää katetta Microsoft-tilillesi tai käytä toista maksutapaa.

Tilan koodi: 8013AB07

Tämä tarkoittaa, että Microsoft-tililläsi ei ole tarpeeksi katetta oston tekemiseen.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma joko lisäämällä katetta Microsoft-tilillesi Xbox-lahjakortilla tai lisäämällä tiliisi uuden maksutavan, kuten luottokortin tai PayPalin.

Maksutavan lisääminen on helppoa. Siirry ohjeaiheeseen Maksutavan lisääminen verkossa ja valitse sitten näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa.