Virhe 8015-1802 ilmenee, kun yrität asentaa päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Ongelma

Voit saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität päivittää Xbox 360 -konsolia:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8015-1802

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

Huomautus Virhesanoman x-merkit vaihtelevat.

Kyseessä saattaa olla verkkovirhe. Esimerkiksi verkon palomuuri saattaa estää lataamisen.

Ratkaisu

Ratkaisu 1: Kokeile päivityksen asentamista uudelleen

Ratkaise ongelma yrittämällä asentaa päivitys uudelleen. Toimi näin:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (keskellä oleva iso X-painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi (jos siihen kehotetaan).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lisätietoja on ohjeaiheessa Opi tyhjentämään Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Suorita verkko-ongelmien vianmääritys

Kokeile Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisua