Virhe 80150017 ilmenee, kun yrität ladata sisältöä Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, something went wrong. This isn't available for your region, or the file is corrupted, or we don't recognize the format. Find more info by looking up status code 80150017 at www.xbox.com/errorhelp (Jokin meni vikaan. Sisältö ei ole saatavilla alueellasi, tiedosto on vioittunut tai tiedostomuotoa ei tunnisteta. Saat lisätietoja tekemällä haun tilakoodilla 80150017 osoitteessa www.xbox.com/errorhelp.)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Ostettava sisältö ei ole saatavilla alueellasi.
  • Laskutustiedoissasi ilmoitettu maa tai alue poikkeaa fyysisestä sijainnistasi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -tilin maa tai alue

Siirry Xbox Liven Maksaminen ja laskutus -sivulle ja kirjaudu sisään. Valitse Laskutustiedot ja varmista, että laskutusmaa on valittu oikein ja että se vastaa fyysistä sijaintiasi.

Jos tilisi aluetieto on päivitettävä, se vaikuttaa useisiin kohtiin tilissäsi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -tilin alueen vaihtaminen. Jos aluetta on vaihdettava, seuraa ohjeita ohjeaiheessa Oletko muuttamassa? Ota Xbox Live mukaasi!

Ratkaisu 2: Palaa konsolin kanssa kotimaahan tai -alueelle

Jos olet matkustanut konsolin kanssa toiseen maahan, lataa sisältö vasta palattuasi takaisin. Jos olet muuttanut pysyvästi uuteen maahan tai alueelle, Xbox Live -tilin aluetta on vaihdettava.