Virhe 80151004 ilmenee, kun lataat Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 80151004

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Verkkoyhteydessä on ongelma.
  • Microsoft-tilisi tiedoissa on ongelma.

Ratkaisut

Näiden vaiheiden suorittamiseksi tarvitset Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos et tiedä sähköpostiosoitettasi tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.

Ratkaisu 1: Tarkista Microsoft-tilisi tiedot

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, vaihda salasanasi.
  2. Ota muistiin mahdolliset virhesanomat.
  3. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
  4. Vahvista suojaustietosi. Tarkista esimerkiksi puhelinnumero, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja suojauskysymyksen tiedot.
    Huomautus Jos suojaustiedot on vahvistettava, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen alla näkyy Vahvista. Jos tiedot ovat oikein, valitse Vahvista.
  1. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  2. Kirjaudu sisään Xbox Liveen ja kokeile profiilin lataamista uudelleen.

Ratkaisu 2: Luo yksilöllinen sovelluksen salasana kaksivaiheista vahvistusta varten

Jos olet äskettäin ottanut käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen, sinun on luotava yksilöllinen sovelluksen salasana Microsoft-tililläsi.

Huomautus Tarkista, onko kaksivaiheinen vahvistus käytössä Microsoft-tililläsi, kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi ja valitsemalla Suojaustiedot.

Jos kaksivaiheinen vahvistus on Microsoft-tililläsi käytössä, voit nähdä väärän salasanan virheen, kun käytät sovellusta tai laitetta, joka ei hyväksy suojauskoodeja. Esimerkiksi jotkin älypuhelimien sähköpostisovellukset ja tietyt laitteet, kuten Xbox 360 -konsoli, eivät hyväksy suojauskoodeja.

Näissä tapauksissa sinua ei pyydetä antamaan suojauskoodia, kun yrität kirjautua sisään. Sinun on ongelman ratkaisemiseksi luotava Microsoft-tilissäsi yksilöllinen sovelluksen salasana kyseiselle sovellukselle tai laitteelle. Tämän jälkeen sovelluksen tai laitteen käyttäminen onnistuu kirjautumalla siihen sisään luomallasi sovelluksen salasanalla.

Huomautus Sinun on luotava yksilöllinen sovelluksen salasana kullekin sovellukselle tai laitteelle, joka ei kysy suojaustietoja. Lisätietoja sovelluksen salasanoista ja kaksivaiheisesta vahvistuksesta saat ohjeaiheesta Sovelluksen salasanat ja kaksivaiheinen tarkistaminen.

Luo yksilöllinen salasana sovellukselle tai laitteelle noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi käyttämällä Microsoft-tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos olet unohtanut salasanasi, vaihda salasanasi.
  2. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
    Huomautus Jos sinulta kysytään suojaustietoa, anna se ja valitse sitten Lähetä.
  3. Valitse Sovelluksen salasanat -kohdassa Luo uusi sovelluksen salasana. Näet näytössä sinulle luodun uuden sovelluksen salasanan.
  4. Kun sinua pyydetään Xbox-näytössä antamaan Microsoft-tilin salasana, anna verkossa luomasi sovelluksen salasana.

Kun olet kirjautunut sisään sovelluksen salasanalla, voit käyttää sovellusta tai laitetta. Tätä uutta salasanaa käytetään sisäänkirjautumiseen laitteeseen Microsoft-tilin salasanan sijaan.

Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
    Jos sinulta kysytään suojaustietoa, anna se ja valitse Lähetä.
  3. Valitse Kaksivaiheinen vahvistus -kohdassa Poista kaksivaiheinen vahvistus käytöstä.

Ratkaisu 3: Lataa profiilisi uudelleen

Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu ulos profiilistasi painamalla ohjaimen X-painiketta.
  3. Anna Xbox Live -pelaajatunnukseen liitetty Microsoft-tili.
  4. Kirjoita Microsoft-tilisi salasana.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, vanhemman Microsoft-tilin tiedot on annettava profiilin lataamista varten.
  5. Valitse tallennuslaite profiiliasi varten.

Profiilisi lataus käynnistyy. Kun profiilisi on ladattu, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanan antamista.

Ratkaisu 4: Poista vioittunut profiili ja lataa se uudelleen

Poista Xbox-konsoliin tallennettu vioittunut profiili seuraavasti:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  8. Lataa profiili uudelleen.

Voit ladata Xbox Live -profiilin uudelleen noudattamalla ratkaisun 3 ohjeita yllä.

Ratkaisu 5: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Tyhjennä välimuisti seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.