Virhekoodi 80151014 tulee näkyviin, kun yrität kirjautua Xbox Liveen

Näet seuraavan virhesanoman ja -koodin, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress. (Konsolisi ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen. Haluatko lopettaa tämän istunnon ja testata verkkoyhteyden? Jos pelaat peliä, tallentamaton tilanne menetetään.)
Tilan koodi: 80151014

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-konsoliin tallennettu Xbox Live -profiili on vioittunut.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Poista tallennettu profiili

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  5. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 3: Lataa profiili uudelleen

Voit ladata Xbox Live -profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -ilmoitusta ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.

2. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen.

Huomautus Jos Xbox Live -tilisi on lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.

3. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy). Profiilisi lataus käynnistyy.
  4. Kun lataus on valmis, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa. Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto ei ole oletusarvon mukaan valittuna, mikä tarkoittaa, että sinun on annettava Windows Live ID -salasana, kun kirjaudut Xbox Live -profiiliisi.
Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto
Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto
Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana aina, kun kirjaudut profiiliisi tässä konsolissa.