Virhe 80151015 ilmenee, kun kirjaudut sisään tiliisi Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään tiliisi Xbox 360 -konsolillasi:

Virhekoodi: 80151015

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilisi käyttö on estetty tai profiilisi on vioittunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Päivitä suojaustietosi

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja.
  3. Valitse Hallitse suojauksen lisäasetuksia ja varmista sitten, että suojaustietosi on annettu oikein ja että ne ovat ajan tasalla.
  4. Yritä kirjautua tiliisi uudelleen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen.

Jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Poista profiili, lataa se uudelleen ja tyhjennä välimuisti

Korjaa ongelma poistamalla profiili ja lataamalla se uudelleen. Tyhjennä sitten välimuisti ja käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 1: Poista profiili

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Jos et liitä konsoliin ulkoisia tallennuslaitteita, valitse Hard Drive (Kiintolevy). Jos käytät ulkoista tallennuslaitetta, valitse sen sijaan All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
All Devices (Kaikki laitteet) -näyttö, jossa on korostettu Profiles (Profiilit) -asetus
  1. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Delete (Poista).
Profile (Profiili) -näyttö, jossa on korostettu Delete (Poista) -asetus
  1. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.

Vaihe 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti ja käynnistä Xbox-konsoli uudelleen

Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Storage (Tallennus) -luokka
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
Device Options (Laiteasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti) -asetus
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  2. Käynnistä Xbox-konsoli uudelleen ja yritä sitten kirjautua uudelleen tiliisi.