Virhe 8015102D ilmenee, kun yrität korottaa lapsitilin aikuisen tiliksi Xbox 360:ssä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität korottaa Microsoft-lapsitilin aikuisen tiliksi Xbox 360 -konsolissa:

Tilakoodi: 8015102D

This action can't be performed at this time. Please try again later. For more info, visit www.xbox.com/support. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support.)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Microsoft-tili liittyy aktiiviseen Xbox Live Gold -tilaukseen.
  • Microsoft-tiliin on liitetty olemassa oleva maksutapa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista, että tiliin ei ole liitetty Xbox Live Gold -tilausta

Xbox Live Gold -tilaukseen liitettyä Microsoft-lapsitiliä ei voi korottaa aikuisen tiliksi. Sinun on odotettava tilauksen voimassaoloajan päättymistä tai peruutettava tilaus.

Ratkaisu 2: Lisää uusi maksutapa

Ratkaise ongelma lisäämällä korotettavaan tiliin uusi maksutapa, kuten luottokortti. Poista sitten aiempi maksutapa. Uudella maksutavalla vahvistetaan, että käyttäjä on aikuinen.

Huomautus Jos sinulla on vain yksi maksutapa, sinun on lisättävä uusi maksutapa ennen aiemman poistamista.

Voit lisätä maksutavan perehtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan lisääminen verkossa, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Kun olet muokannut maksutapoja, poista profiilisi. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, josta on valittu Storage (Tallennus) -vaihtoehto.
  1. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  2. Valitse Profiles (Profiilit).
  3. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse Delete (Poista).
  5. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Kun olet poistanut Xbox 360 -konsoliin tallennetun profiilin, tyhjennä järjestelmän välimuisti.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, lataa Xbox-profiili uudestaan. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).

3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

Huomautus Jos tilisi on Microsoft-lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.

4. Valitse tallennuslaite profiiliasi varten. Profiilisi lataus käynnistyy.

Profiilin uudelleenlataamisen jälkeen voit korottaa lapsitilin aikuisen tiliksi.