Virhe 80151901 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolista

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress. (Konsolisi ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen. Haluatko lopettaa tämän istunnon ja testata verkkoyhteyden? Jos pelaat peliä, tallentamaton tilanne menetetään.)

Tilakoodi: 80151901

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-profiilisi on vioittunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: Rajoitettu
2017-10-16T13:55:04.0000000-07:00

Ympäristöt:

Xbox 360

Palvelut:

Sisäänkirjautuminen Xbox Liveen

Viimeisin päivitys

Insinöörit ja kehittäjät työskentelevät aktiivisesti ratkaistakseen joidenkin käyttäjien Xbox Liven sisäänkirjautumisongelmat. Pysy kuulolla ja kiitos kärsivällisyydestäsi.

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos et pysty muodostamaan Xbox Live -yhteyttä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Poista profiilisi ja lataa se uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Vaihe 1: Poista Xbox-konsoliin tallennettu profiili

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Storage (Tallennus) -asetus
  1. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  2. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  3. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse Delete (Poista).
  5. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Vaihe 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
Xbox 360 -oppaan Settings (Asetukset) -välilehti, jossa on korostettu System Settings (Järjestelmäasetukset) -asetus
  1. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  2. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  3. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  4. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Vaihe 3: Lataa profiili uudelleen

Voit ladata Xbox Live -profiilin uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -ilmoitusta ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta .

3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

Huomautus Jos tilisi on Xbox-lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää kotonasi olevan aikuisen Microsoft-tiliä.

4. Valitse tallennuslaite profiiliasi varten.

Profiilisi lataus käynnistyy.