Virhe 8015190E ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox 360:stä Xbox Liveen

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanomat, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen:

Tilanne 1:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded at the moment. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.)
Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
8015190E

Tilanne 2:

Sign in status changed (Sisäänkirjautumisen tila muuttunut)

8015190E

Nämä sanomat voivat tarkoittaa jotakin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Xbox Live -tilisi on tilapäisesti estetty, sillä järjestelmä on havainnut epäilyttävää toimintaa.
  • Xbox 360 -konsoliin tallennettu profiili on vioittunut.
  • Palveluun on kirjauduttu sisään toisella profiililla.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-09-26T07:56:41.8798547+00:00

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila).
Xbox 360 -konsolin System Settings (Järjestelmäasetukset) -valikosta on valittu Storage (Tallennustila).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
Xbox 360 -konsolin System Device Options (Järjestelmälaitteen asetukset) -valikosta on valittu Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  2. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen.
  3. Jos käytössäsi on reititin tai modeemi, irrota se. Odota minuutti, liitä se takaisin ja käynnistä se.

Ratkaisu 3: Vaihda konsolin IP-osoite

Lisätietoja on ohjeaiheessa Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetukset.