Virhe 80151911 ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox 360:stä Xbox Liveen

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen:

Can't connect to Xbox Live. (Xbox Live -yhteyttä ei voi muodostaa.) Please try again later (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilakoodi: 80151911

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Verkkokokoonpanossa on ongelma.
  • Tallennuslaitteessa olevat tiedostot ovat vioittuneet.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-03-26T13:21:40.9827558+00:00

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Suorita Xbox Live -yhteystesti. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Settings (Asetukset), System Settings (Järjestelmäasetukset) ja sitten Network Settings (Verkkoasetukset).
  2. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
  3. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Jos Xbox Live -yhteystesti epäonnistuu, kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.
Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.