Virhe 80153086 ilmenee, kun yrität uusia Xbox Live Gold -tilauksesi

Saatat saada seuraavan virhekoodin, kun yrität uusia Xbox Live Gold -tilauksesi:

Virhekoodi: 80153086

Kyseessä saattaa olla siihen luottokorttiin liittyvä virhe, jota käytät Xbox Live Gold -tilauksesi maksamiseen.

Ratkaisu

Korjaa ongelma lisäämällä tiliisi uusi luottokortti ja vaihtamalla sitten tilaukseen liitettyä maksutapaa.

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

3. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  4. Valitse Xbox Live -osan Maksutapa -kohdasta Vaihda maksutapaa.
  5. Valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.