Virhekoodi 80154042 ilmenee, kun yrität liittää pelaajatunnuksen toiseen Microsoft-tiliin.

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, jos käytössäsi on useita Microsoft-tilejä ja yrität liittää pelaajatunnuksesi johonkin näistä Microsoft-tileistä.

80154042

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että olet tällä hetkellä kirjautunut toiseen laitteeseen eri Microsoft-tilillä. Olet ehkä esimerkiksi kirjautunut toista Microsoft-tiliä käyttäen kotitietokoneeseen tai puhelimeen.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman varmistamalla, ettet ole kirjautunut vanhaa Microsoft-tiliä käyttäen toiseen laitteeseen. Jos olet kirjautunut toiseen laitteeseen, kirjaudu ensin ulos ja yritä sitten liittää pelaajatunnuksesi toiseen Microsoft-tiliin.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.