Virhe 801540DF ilmenee, kun yrität luoda tilin tai ostaa sisältöä Xbox Livessä

Ongelma

Saatat saada seuraavanlaisen virheen ja sanoman, kun yrität luoda tilin tai ostaa sisältöä Xbox Livessä:

Sorry, this action can’t be performed at this time. Try again later. (Tätä toimintoa ei voi suorittaa tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.) Visit www.xbox.com/support for more information. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support.)

Tilan koodi: 801540DF

Action can't be preformed (Toimintoa ei voi suorittaa)

Tilan koodi: 801540DF

Tämä saattaa tarkoittaa, että tilisi laskutustiedoissa on ongelma.

Ratkaisut

• Ratkaisu 1: Varmista, että voit kirjautua sisään Microsoft-tiliisi

Ratkaise ongelma varmistamalla, että voit kirjautua sisään Microsoft-tiliisi. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.

Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai sisäänkirjautuminen salasanalla ei onnistu, vaihda salasanasi.

2. Ota muistiin mahdolliset virhesanomat.
    3. Kun olet ratkaissut mahdolliset virheet, vahvista Microsoft-tilisi tiedot. Tarkista esimerkiksi laskutustiedot, luottokorttitiedot tai Salasana ja suojaustiedot -kohdan tiedot.
    4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
    5. Yritä luoda Xbox Live -tili tai ostaa sisältöä uudelleen.
  • Ratkaisu 2: Ota yhteyttä pankkiin.

Xbox Live -ostos on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luottokorttia ei ole aktivoitu.
    • Luottokortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
    • Luottokorttia ei ole vahvistettu käytettäväksi verkko-ostoksissa tai automaattisessa laskutuksessa.
    • Luottokorttiyritys estää ostotapahtuman.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi kortti on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole estetty mistään syystä.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.