Virhe 80154303 ilmenee, kun vaihdat pelaajatunnuksesi Xbox Livessä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi:

80154303

Tämä saattaa tarkoittaa, että valitsemasi uusi pelaajatunnus on jo käytössä tai että se ei ole käytettävissä.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman valitsemalla toisen pelaajatunnuksen.

Xbox Live -pelaajatunnukset ovat yksilöllisiä ja henkilökohtaisia. Suojaamme niiden yksilöllisyyttä estämällä samojen pelaajatunnusten luonnin eri välistyksellä. Jos esimerkiksi ”Coolgamertag” on jo varattu, se tarkoittaa, että myös ”Cool gamertag” ja ”cool gamer tag” ovat varattuja.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.