Virhe 80159018 ilmenee, kun yrität ladata profiilisi tai muodostaa Xbox Live -yhteyden

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata profiilisi tai muodostaa Xbox Live -yhteyden:

80159018

Tämä virhe saattaa tarkoittaa seuraavia asioita:

• Xbox Live- tai verkkoyhteydessä on ilmennyt verkko-ongelma.
  • Tililläsi määritetty alue ei vastaa aluetta, jolla olet.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että Microsoft-tilisi tiedot ovat ajan tasalla

Varmista, että Microsoft-tilisi kaikki tiedot ovat ajan tasalla, myös alue, jolla asut. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin hallinnan usein kysytyt kysymykset.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Poista Xbox Live -profiilisi, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten profiilisi uudestaan

Toimi näin:

1. Poista Xbox Live -profiilisi.
    1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Profiles (Profiilit).
    5. Valitse poistettavan profiilin pelaajatunnus.
    6. Valitse Delete (Poista).
    7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti vioittuneiden tietojen poistamiseksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.
  3. Lataa Xbox Live -profiilisi:
    1. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (keskellä oleva iso X-painike).
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.
    4. Anna Microsoft-tilisi salasana.
      Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten on annettava siihen liittyvän aikuisen Microsoft-tilin haltijan tunnistetiedot.
    5. Valitse tallennuslaite profiiliasi varten.
      Profiilisi lataus käynnistyy. Kun profiilisi on ladattu, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanan antamista. Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto ei ole oletusarvon mukaan valittuna, mikä tarkoittaa, että sinun on annettava salasana, kun kirjaudut sisään, paitsi jos muutat tämän asetuksen.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Käytä seuraavia tietoja verkon ja Xbox Live -yhteyden vianmääritykseen:

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.