Virhe 8015D002 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen Xbox 360:stä

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Account does not exist. (Tiliä ei ole olemassa.)
Tilan koodi: 8015D002

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tililläsi on ongelma. Esimerkiksi tilisi suojaustiedot on päivitettävä.
  • Xbox 360 -konsoliin tallennettu profiili on vioittunut.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven tilasivulla voit tarkistaa, onko palvelu käytössä. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, kokeile Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen -ratkaisua.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja -kohdassa Vaihda salasana.
  3. Vahvista Suojaustiedot auttavat pitämään tilisi suojattuna -kohdassa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lisää tai päivitä nämä suojaustiedot tarpeen mukaan.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Ratkaisu 3: Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen

Toimi näin:

1. Siirrä ensin Xbox Live -profiilisi. Toimi näin:
    1. Alusta USB-muistitikku muistikortiksi.
    2. Liitä muistitikku konsoliisi.
    3. Siirry käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Storage (Tallennustila).
    4. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    5. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    6. Valitse Move (Siirrä).
    7. Valitse muistikortti, johon haluat siirtää profiilin.
    8. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Toimi näin:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
picture
    1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
    3. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    4. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).

Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

1. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen.
  2. Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen. Ohjeet tähän ovat ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.

Jos olet hiljattain ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön

Jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön ja luonut sovelluksen salasanan, kirjaudu Xbox Liveen kyseisellä salasanalla.