Virhe 8015D002 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen Xbox 360:stä

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolista:

Sorry, either that's the wrong password, or that email doesn't have an Xbox membership. (Joko salasana on väärä tai antamaasi sähköpostiosoitteeseen ei ole liitetty Xbox Live -jäsenyyttä.) Please try again. (Yritä uudelleen.)
Tilan koodi: 8015D002

Tämä tarkoittaa, että kaksivaiheinen vahvistus on käytössä, mutta et ole määrittänyt sovelluksen salasanaa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Poista kaksivaiheinen vahvistus käytöstä

Jos et enää halua käyttää kaksivaiheista vahvistusta, sen voi poistaa käytöstä vaivattomasti:

1. Kirjaudu sisään tiliisi selaimella.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja -kohdassa Vaihda salasana.
  3. Valitse Poista kaksivaiheinen tarkistaminen käytöstä.
  4. Kun järjestelmä pyytää vahvistusta, valitse Kyllä.

Ratkaisu 2: Kirjaudu Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla käyttämällä sovelluksen salasanaa

Jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön, tarvitset sovelluksen salasanan, kun haluat ladata Xbox-profiilisi tai kirjautua Xbox 360 -konsoliisi.

Jos olet unohtanut sovelluksen salasanan tai et ole määrittänyt sitä, voit luoda uuden sovelluksen salasanan ja kirjautua sisään konsoliin. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään tiliisi selaimella.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja -kohdassa Vaihda salasana. Jos sinulta kysytään täällä suojauskoodia, anna se ja valitse Lähetä.
  3. Valitse Sovelluksen salasanat -kohdassa Luo uusi sovelluksen salasana. Näet näytössä sinulle luodun uuden sovelluksen salasanan.
  4. Siirry takaisin Xbox 360 -konsoliin ja kirjaudu sisään Xbox Liveen Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja vaiheessa 3 luomallasi sovelluksen salasanalla Microsoft-tilin salasanan sijaan.

Valitse Remember Password (Muista salasana) -valintaruutu, jos et halua antaa sovelluksen salasanaa aina, kun kirjaudut sisään tähän konsoliin.

Huomautus Jos olet unohtanut sovelluksen salasanan, voit käyttää näitä samoja vaiheita poistamalla ensin aiemman sovelluksen salasanan. Voit myös poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä.

Ratkaisu 3: Jos kaksivaiheinen vahvistus ei ole käytössä

Jos kaksivaiheinen vahvistus ei ole käytössä, salasana saattaa olla väärä. Kokeile uudelleen tai vaihda tilisi salasana.