Virhekoodi 8015D002 tulee näkyviin, kun yrität kirjautua Xbox Liveen

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Account does not exist. (Tiliä ei ole olemassa.)
Tilan koodi: 8015D002

Tämä saattaa tarkoittaa, että tilissäsi on ongelma. Esimerkiksi tilisi suojaustiedot on päivitettävä.

Huomautus Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja, siirry Xbox Live -tilasivulle ja varmista, että Xbox Live -palvelu on toiminnassa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Oletko äskettäin ottanut käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen?

Jos olet äskettäin ottanut käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen, et välttämättä vielä tiedä, kuinka kirjaudutaan sovelluksiin tai laitteisiin, jotka eivät hyväksy suojauskoodeja. Eräät sovellukset (kuten joidenkin älypuhelinten sähköpostisovellukset) tai laitteet (kuten Xbox 360) eivät voi kysyä suojauskoodia, kun yrität kirjautua sisään. Jos sovellus tai laite ilmoittaa väärän salasanan virheestä, sisäänkirjautuminen edellyttää yksilöllisen salasanan luomista sovellukselle. Kun olet kirjautunut sisään sovelluksen salasanalla, olet valmis käyttämään sovellusta tai laitetta. Tätä sovelluksen salasanaa käytetään sisäänkirjautumiseen laitteeseen Microsoft-tilin salasanan sijaan.

Sinun on luotava salasana ja kirjauduttava sisään kerran kullekin sovellukselle tai laitteelle, jotka eivät kysy suojaustodisteita. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
    Jos sinulta kysytään suojaustodistetta, anna se ja napauta tai napsauta Lähetä.
  3. Napauta tai napsauta Sovelluksen salasanat -kohdassa Luo uusi sovelluksen salasana.
    Näet näytössä sinulle luodun uuden sovelluksen salasanan.
  4. Kun sinua pyydetään Xbox-konsolissa antamaan Microsoft-tilin salasanan, anna verkossa luomasi sovelluksen salasana.
  5. Kun olet kirjautunut sisään sovelluksen salasanalla, voit käyttää sovellusta tai laitetta. Tätä sovelluksen salasanaa käytetään sisäänkirjautumiseen laitteeseen Microsoft-tilin salasanan sijaan.

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Toimi seuraavasti:

1. Siirry Microsoft-tiliin.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, palauta salasana.
  2. Valitse Muokkaa suojaustietoja.
  3. Vahvista suojaustietosi. Tarkista esimerkiksi puhelinnumeron, vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen ja suojauskysymyksen tiedot.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista Xbox Live -profiili ja lataa se uudelleen

Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelaajatunnuksen ja profiilin hallinta.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Tyhjennä välimuisti seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
picture
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
picture
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).