Virhe 8015d005 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox 360 -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin, kun kirjaudut sisään tiliisi Xbox 360 -konsolilla:

8015d005

Tämä virhe ilmenee, kun sinun on vaihdettava Microsoft-tilisi salasana.

Ratkaisu

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Microsoft-tilin salasanan Internetiin yhteydessä olevassa tietokoneessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen.