Virhekoodi 80162711 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen tai lisätä valuuttaa Microsoft-tiliisi

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen tai lisätä pisteitä Microsoft-tiliisi:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80162711

Tämä saattaa tarkoittaa, että tilissäsi on ongelma. Xbox-konsolisi tiedot saattavat olla vanhentuneet, tai sinun on ehkä vahvistettava Microsoft-tilisi tiedot.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Suorita Xbox Live -yhteystesti

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan.
  2. Valitse System (Järjestelmä).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse käyttämäsi verkko.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Ratkaisu 2: Tarkista Microsoft-tilisi tiedot

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, yritä vaihtaa salasanasi.
  2. Ota muistiin mahdolliset virhesanomat.
  3. Kun olet ratkaissut mahdolliset virheet, vahvista Microsoft-tilisi tiedot. Tarkista esimerkiksi laskutustiedot tai Salasana ja suojaustiedot -kohdan tiedot.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Kirjaudu sisään Xbox Liveen ja yritä lisätä valuuttaa tiliisi uudelleen.

Ratkaisu 3: Yritä kirjautua Xbox.comiin uudelleen

1. Valitse Kirjaudu sisään minkä tahansa xbox.com-sivun, kuten tämän sivun, yläosassa.
  2. Kirjoita Microsoft-tilisi käyttäjänimi ja salasana, ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Jos et voi kirjautua Xbox.com-sivustossa, kokeile kirjautumista sisään Xbox-konsolissa uudelleen.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma ei ratkea edellisten ohjeiden avulla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.