Virhe 80167611 ilmenee, kun kirjaudut sisään tai ostat sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään tai ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.)
80167611

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Maksutavassasi on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-01-23T08:47:05.0842609+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista maksutapaan liittyvät laskutustiedot

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 3: Poista maksutapa tililtäsi ja lisää se uudelleen

Jos aiemmat ratkaisut eivät poistaneet ongelmaa, yritä poistaa maksutapa tililtäsi ja lisätä se uudelleen.

1. Poista maksutapa tililtäsi. Löydät tähän ohjeet seuraavilta sivuilta:
  2. Poista Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ‑tiedosto Xbox 360 -konsolista:
    1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
Avattuna on System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, josta on valittu Storage (Tallennus) -asetus.
  1. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  2. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  3. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  4. Valitse Delete (Poista).
  5. Käynnistä konsoli uudelleen.
  1. Lisää maksutapa tiliisi uudelleen. Löydät tähän ohjeet seuraavilta sivuilta: