Virhe 80169E7F ilmenee, kun kirjaudut sisään tai ostat sisältöä Xbox 360:llä

Saatat saada yhden seuraavista virhesanomista, kun yrität kirjautua sisään tai ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.)
80169E7F

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:
  • Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Maksutavassasi on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain Yhdysvalloissa: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää teksti- tai ääniviesti-ilmoituksen, kun käyttökatko on ohi. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Poista maksutapa ja lisää se sitten uudelleen

1. Siirry osoitteeseen commerce.microsoft.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Huomautus Jos näet sanoman, jossa ilmoitetaan, että tilissäsi on ongelma, ratkaise se noudattamalla seuraavia ohjeita:
  2. Tarkista, että laskutustiedot ovat oikein. Varmista esimerkiksi, että
    • maksutapasi on voimassa ja että se on aktivoitu
    • laskutustietosi vastaavat pankin tai luottokorttiyhtiön käyttämiä laskutustietoja
    • maksamattomia laskuja ei ole.
    Huomautus Voit ratkaista laskutus- ja jäsenyysongelmat siirtymällä ohjeaiheeseen Maksutapojen hallinta Xbox 360:llä
  3. Poista maksutapa tililtäsi.
  4. Poista Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ‑tiedosto Xbox 360 -konsolista. Toimi näin:
  5. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  6. Valitse Storage (Tallennustila).
  1. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  2. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  3. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  4. Valitse Delete (Poista).
  5. Käynnistä konsoli uudelleen.
  6. Siirry osoitteeseen commerce.microsoft.com ja lisää maksutapa tiliisi.

Jos virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.