Virhe 8016ABA5 ilmenee, kun yrität tehdä ostosta tai lunastaa pisteitä Xbox Livessä

Ongelma

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität tehdä ostosta tai lunastaa pisteitä Xbox Livessä:

8016ABA5

Can't retrieve information from XBOX Live. Please try again later. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että tilisi laskutustiedoissa on ongelma.

Ratkaisu

Voit korjata ongelman antamalla oikeat laskutustiedot. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Account (Tili).
  2. Valitse Account Management (Tilitiedot) -kohdassa Billing Information (Laskutustilin tiedot).
  3. Paina A-näppäintä.
  4. Anna Microsoft-tilin salasana ja valitse Done (Valmis).
  5. Valitse Sign In (Kirjaudu sisään).
  6. Kirjoita oikeat laskutustiedot ja valitse sitten Done (Valmis).
  7. Valitse OK.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.