Virhe 80181102 ilmenee, kun yrität ladata Xbox 360 -sisältöä.

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata Xbox 360 -sisältöä:

80181102

Virheeseen voi olla useita syitä:

• Ostotapahtumaa ei viety oikein loppuun.
  • Poista Xbox Live -profiilisi, tyhjennä välimuisti ja lataa profiili uudelleen.
  • Yhteydessä Xbox Liveen tai Internetiin on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että ostoksesi näkyy Xbox Live -tilillä

Kirjaudu sisään Xbox Live -tiliisi. Jos et näe ostoa, sitä ei ehkä ole käsitelty. Koeta tehdä ostos uudelleen. Jos ostos on kirjattu, mutta sen lataaminen ei edelleenkään onnistu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Poista Xbox Live -profiilisi, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten profiilisi uudestaan

1. Poista Xbox Live -profiilisi:
    1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Profiles (Profiilit).
    5. Valitse poistettavan profiilin pelaajatunnus.
    6. Valitse Delete (Poista).
    7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti vioittuneiden tietojen poistamiseksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.
  3. Lataa Xbox Live -profiilisi.
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
      Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).
    3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
    4. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tili. (Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
    5. Anna Microsoft-tilisi salasana.)
      Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten on annettava siihen liittyvän aikuisen Microsoft-tilin haltijan tunnistetiedot.
    6. Valitse tallennuslaite profiiliasi varten.
      Profiilisi lataus käynnistyy. Kun profiilisi on ladattu, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanan antamista. Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto ei ole oletusarvon mukaan valittuna, mikä tarkoittaa, että sinun on annettava salasana, kun kirjaudut sisään, paitsi jos muutat tämän asetuksen.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Jos aiemmat ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, suorita verkon ja Xbox Live -yhteyden vianmääritys. Lisätietoja on seuraavilla sivuilla:

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.