Virhe 801901f7 ilmenee, kun yrität uusia Xbox Live Gold -tilauksen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität uusia Xbox Live Gold -tilauksen Xbox 360 -konsolilla:

801901f7

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä voi tarkoittaa seuraavia asioita:

• Microsoft-tilisi laskutustiedoissa on ongelma.
  • Uusintaa ei voitu vahvistaa pankkisi kautta.
  • Microsoft havaitsi epäilyttävää toimintaa ja estää muutosten tekemisen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista laskutusosoite

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
  2. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.
  4. Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 2: Ota yhteyttä pankkiin

Tilauksen uusinta on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luottokorttia ei ole aktivoitu.
  • Luottokortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
  • Luottokorttia ei ole vahvistettu käytettäväksi verkko-ostoksissa tai automaattisessa laskutuksessa.
  • Luottokorttiyritys estää ostotapahtuman.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi kortti on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole estetty mistään syystä.

Ratkaisu 3: Yritä uusia tilauksesi myöhemmin uudelleen

Tilauksen uusinta on saatettu estää seuraavista syistä:

• Liian monta äskettäistä ostoyritystä hylättiin.
  • Microsoft-tiliä tai maksutapaa käytetään epäilyttävästä paikasta.
  • Antamasi maksutapa on voitu estää maksamatta jättämisen takia, jolloin sitä ei voi käyttää uusiin ostoihin.

Odota ja yritä maksutapahtumaa uudelleen 24–48 tunnin kuluttua. Suuri määrä epäonnistuneita ostoksia saattaa estää maksutapahtumien käsittelyn, kunnes ostoja ei ole yritetty tiettyyn aikaan (yleensä 24–48 tuntia).