Virhe 80190821 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.)

Tilakoodi: 80190821

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on ongelma.
  • Maksutavassasi on ongelma. Luottokorttimaksuasi ei ehkä ole vahvistettu tai luottokorttiyritys suoritti tililläsi suojaustarkistuksia ennen maksun vahvistamista.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-04-28T10:53:21.8152386+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-04-28T10:53:21.8152386+00:00

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -yhteys

Voit testata Xbox Live -yhteyden seuraavasti:

1. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse pyydettäessä Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  5. Jos saat yhteyden testaamisen aikana virhesanoman, perehdy Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisuun.

Ratkaisu 3: Tarkista laskutusosoite

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
  2. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua
  3. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä pankkiin tai rahalaitokseen

Ostos on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luottokorttia ei ole aktivoitu.
  • Luottokortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
  • Luottokorttia ei ole vahvistettu käytettäväksi verkko-ostoksissa tai automaattisessa laskutuksessa.
  • Luottokorttiyritys estää ostotapahtuman.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi kortti on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole estetty mistään syystä.

Ratkaisu 5: Yritä tehdä ostos myöhemmin uudelleen

Ostotapahtuma saattaa olla estetty seuraavista syistä:

• Liian monta äskettäistä ostoyritystä hylättiin.
  • Microsoft-tiliä tai maksutapaa käytetään epäilyttävästä paikasta.
  • Antamasi maksutapa on voitu estää maksamatta jättämisen takia, jolloin sitä ei voi käyttää uusiin ostoihin.

Odota ja yritä maksutapahtumaa uudelleen 24–48 tunnin kuluttua. Suuri määrä epäonnistuneita ostoksia saattaa estää maksutapahtumien käsittelyn, kunnes ostoja ei ole yritetty tiettyyn aikaan (yleensä 24–48 tuntia).

Ratkaisu 6: Käytä valmiiksi maksettua korttia

Luotto- tai pankkikortin käyttämisen sijaan voit ostaa valmiiksi maksetun Microsoft-lahjakortin jälleenmyyjältä ja käyttää sitä ostoksiin. Huomaa, että kaikki ostokset eivät tue Microsoft-lahjakortteja tai valmiiksi maksettuja maksutapoja. Varmista ennen Microsoft-lahjakortin ostoa, että sitä voi käyttää haluamasi kohteen ostamiseen.

Ratkaisu 7: Vahvista, että käytät hyväksyttyä maksutapaa

Voit käyttää Visa-, MasterCard- tai American Express -korttia, kunhan kortti sallii kansainväliset ostot. Vaikka kortissasi olisi Visa- tai MasterCard-logo, on mahdollista, että pankki tai kortin myöntänyt rahoituslaitos ei ole hyväksynyt sitä kansainvälisiin ostoihin.

Huomautus Valmiiksi maksetut kortit, pankkikortit ja lahjakortit (vaikka niissä olisi Visa- tai MasterCard-logo) eivät tällä hetkellä kelpaa kansainvälisiksi korteiksi.

Jos luottokorttisi on hyväksytty maksutapa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 8: Tarkista kortista kortin numero, vanhentumispäivä, kortin turvakoodi ja nimi

Kirjoita luottokortin numero uudelleen ilman välejä, pilkkuja tai muita ei-numeerisia merkkejä. Vahvista, että antamasi vanhentumispäivä, kortin turvakoodi ja nimi ovat oikein ja vastaavat kortissa näkyviä tietoja.